Om oss

Vi gjør det enkelt for deg å innhente tilbud fra flere meglere

Finn det beste tilbudet

Det finnes hundrevis av eiendomsmeglere i Norge. Vår tjeneste hjelper deg å orientere deg slik at du finner den rette. Det koster deg ingenting å benytte tjenesten vår, og din videre kontakt med aktuelle meglere er uforpliktende.

Om eiendomsmegler
fordeg.no

Om eiendomsmeglerfordeg.no

Eiendomsmeglerfordeg.no drives av Kunder for deg AS.

Vi holder til i det som er kjent som det gamle aluglass-bygget sentralt på Hadeland. Vårt mål med tjenesten er å gjøre det enklere for deg som forbruker å finne megleren som egner seg for akkurat ditt oppdrag. Enkelt og greit! 

Kontaktinformasjon

Adresse:
Mohagalia 1, 2770 Jaren

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på noen av spørsmålene vi oftest får. Har du ytterligere spørsmål, kan du sende oss en e-post på hei@eiendomsmeglerfordeg.no

Basert på informasjonen du oppgir i skjemaet setter vi deg i kontakt med opptil 3 lokale meglere. Dette gjør det enkelt for deg å innhente informasjonen du trenger for å velge den rette eiendomsmegleren for din bolig. 

Det gjør det mulig å sammenligne ulike meglerkontorers priser, lokalkunnskap m.m. Å innhente tilbud fra flere kan også bidra til at du mottar ekstra gunstige tilbud fra eiendomsmeglere som ønsker å vinne deg som kunde.

Det er anbefalt å sammenligne tilbud fra flere eiendomsmeglere, men det er tidkrevende å orientere seg blant alle aktørene i området selv og ta kontakt med hver enkelt. Med tjenesten vår settes du raskt i kontakt med de best egnede eiendomsmeglerne i eget nærområde. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det enkle skjemaet vårt (1-2 minutter).

Det er absolutt ingen skjulte kostnader. Tjenesten er 100% gratis og uforpliktende.

Du settes i kontakt med kompetente eiendomsmeglere i nærheten, noe som hjelper deg å innhente nødvendig informasjon for å ta et veloverveid meglervalg. Husk at det er mer enn pris som er viktig når du velger eiendomsmegler – du bør også vurdere kapasitet og lokalkunnskap. I tillegg er valget av eiendomsmegler et personvalg, så sørg for at dere er på samme bølgelengde.   

Boligsalg er en omfattende prosess. Det innebærer alt fra å bestemme tidspunkt for salg og tilrettelegging av boligen til gjennomføring av visninger og tilberedelse av kontrakt. Her kan du lese en artikkel hvor vi går mer i dybden om boligsalgsprosessen.

Gjennom verdivurdering får du vite hvor mye boligen er verdt. Dette kan være nyttig om du vurderer salg eller ønsker refinansiering av lån. Det er vanligvis en eiendomsmegler som utfører denne jobben.

Våre kontorer på Hadeland.

Få gratis tilbud fra flere meglere

Verdivurdering | Selge bolig | Selge hytte | Næring | Takstmann

Fyll ut et kort skjema hos vår samarbeidspartner Eiendomsmegler.no. Etter innsendt skjema vil du motta opptil 5 tilbud fra lokalkjente meglere i ditt område. Helt uforpliktende.