Eiendomsmegler Bergen

Leter du etter en eiendomsmegler i Bergen som kan hjelpe deg med boligsalg eller verdivurdering av boligen? Vi gir deg mulighet til å hente inn tilbud fra flere eiendomsmeglere, helt gratis og uforpliktende.

Eiendomsmegler Bergen

Det er høy aktivitet på boligmarkedet i vestlandshovedstaden, og derfor er det også veldig mange meglerhus å velge mellom. Det å finne beste eiendomsmegler i Bergen for akkurat ditt oppdrag, kan derfor være tidkrevende uten effektive verktøy.

Vi viser deg hvordan du går frem.

Hvordan finne beste eiendomsmegler i Bergen?

Gjennom vår gratis tjeneste kan du enkelt sammenligne ulike eiendomsmeglere og finne aktøren som passer deg best. Ved å fylle ut skjemaet vårt kan du innhente tilbud fra flere eiendomsmeglere i Bergen, og du trenger ikke å kontakte meglerfirmaene individuelt.

 1. Fyll ut skjemaet
 2. Motta tilbud fra flere eiendomsmeglere i Bergen
 3. Sammenlign tilbudene
 4. Velg løsningen som passer best for deg

Du kan med andre ord la eiendomsmeglerne konkurrere om deg som kunde. Enklere blir det ikke å finne en god og billig eiendomsmegler i Bergen. Du trenger ikke å takke ja til tilbudene om du ikke er interessert i det, siden tjenesten er uforpliktende.

Eiendomsmegler Bergen

Leter du etter en eiendomsmegler i Bergen som kan hjelpe deg med boligsalg eller verdivurdering av boligen? Vi gir deg mulighet til å hente inn tilbud fra flere eiendomsmeglere, helt gratis og uforpliktende.

Eiendomsmegler Bergen

Dette bør du vurdere når du skal velge eiendomsmegler i Bergen

Når du skal velge eiendomsmegler i Bergen er det visse ting du bør tenke nøye over. Det er blant annet viktig å finne en eiendomsmegler med god kunnskap om nærområdet ditt. Da kan megleren «selge nabolaget», fasiliteter i nærheten og turmuligheter best mulig.

Tenk også over hvor god kapasitet de ulike meglerne har. En eiendomsmegler i Bergen har gjerne mange baller i luften samtidig. Er kapasiteten sprengt grunnet mange oppdrag, får megleren mindre tid til deg som klient.

Det kan også være lurt å sjekke referanser fra tidligere kunder. Har andre god erfaring med det aktuelle meglerhuset? Husk også på at du i prinsippet velger megler, og ikke meglerfirma. Det er selve megleren som skal selge huset ditt, og han/hun bør derfor være erfaren og hyggelig.

Pris på oppdraget er også viktig. Kan man finne en billig eiendomsmegler i Bergen, som samtidig leverer tjenester av høy kvalitet? Absolutt. Inviter gjerne flere av meglerne på befaring, slik at du kan danne et inntrykk av overnevnte faktorer før du velger.

 • Lokalkunnskap
 • Kapasitet
 • Referanser og anmeldelser
 • Velg megler heller en meglerhus
 • Inviter flere meglere før du bestemmer deg
 • Pris

Hva koster en eiendomsmegler i Bergen?

En eiendomsmegler i Bergen kan ha varierende pris, men som regel må man regne med å betale rundt 100 000 kroner. Dette beløpet avhenger imidlertid av mange faktorer. Boligens markedsverdi og salgssum er en av dem.

Det mest vanlige er at megler mottar en prosentvis provisjon av boligens salgssum. Denne provisjonen utgjør stort sett mellom 1 og 4 % av salgsbeløpet – vanligvis 2 %. Salg av en dyr bolig vil derfor kunne koste deg mer.

Man kan også velge fast timepris på en eiendomsmegler i Bergen. Timeprisen ligger stort sett på rundt 2 000 kroner. Husk likevel på at boligsalget kan ta lengre tid enn forventet, noe som gjør det vanskelig å forutse sluttsummen.

Foruten fast timepris eller meglerprovisjon, må du regne med kostnader relatert til markedsføring, oppgjørshonorar, administrasjon, tilrettelegging og inneståelseserklæring. Disse prisene kan variere stort fra meglerfirma til meglerfirma.

Hva kan en eiendomsmegler i Bergen hjelpe deg med?

Kjenner en eiendomsmegler Bergen og markedet der godt, kan vedkommende hjelpe deg med å oppnå en best mulig pris for boligen. Bergen er en ettertraktet by å bo i, og prisnivået er forholdsvis høyt sammenlignet med mange andre steder i landet.

Finner du beste eiendomsmegler Bergen har å by på, kan du potensielt oppnå en langt bedre pris på boligen din. Megleren vil blant annet lage en selgende og god boligannonse, ordne med visninger og ta seg av alt papirarbeid.

En eiendomsmegler i Bergen kan også hjelpe til med boligstyling og fotografering til annonsene, gjerne gjennom samarbeidspartnere. Kombinasjonen av god markedsføring og nødvendig papirarbeid gjør at en megler vanligvis blir en god investering.

Du kan også ha bruk for en eiendomsmegler i Bergen dersom du har behov for verdivurdering av boligen. Dette kan for eksempel være aktuelt når du skal refinansiere ved å øke boliglånet.

 • Boligsalg
 • Verdivurdering

Selge selv eller velge eiendomsmegler i Bergen?

Mange vurderer å selge boligen selv. Motivasjonen er da som regel å spare penger på meglerutgifter. Du kan absolutt spare mye på å gjøre alt arbeidet selv, men det er ikke sikkert du oppnår en like god salgspris.

Husk også på at det er mye papirarbeid. Dette kan være utfordrende å sette seg inn i, med mindre du har spesialkompetanse på området.

Dersom du har planer om å selge selv, bør du uansett innhente tilbud fra en eiendomsmegler i Bergen. Megleren kan gi deg en verdivurdering av boligen, og denne kan du ta utgangspunkt i når boligen skal selges. Det er vanskelig å estimere prisen selv.

Finn en billig eiendomsmegler i Bergen

Gjennom vår tjeneste kan du enkelt, gratis og uforpliktende finne en billig eiendomsmegler i Bergen ved å innhente tilbud fra flere meglerhus. Sammenlign tilbudene du mottar basert på pris eller andre faktorer. Kontakt gjerne flere av meglerne for gratis befaring/verdivurdering.

Når du kommer i kontakt med de ulike meglerne kan du sammenligne lokalkunnskap, kapasitet og andre faktorer som er viktige for et vellykket boligsalg. Husk at du i enkelte tilfeller kan forhandle på prisen, for eksempel ved å fortelle om pristilbud fra andre meglere.

Finn beste eiendomsmegler Bergen har å by på, her.

Et utvalg av eiendomsmeglere i Bergen

e6d391fa0125b6a77d95307bc0fdd3c4014a5f4e-2000x2556

Mads Didrik Wickmann

Krogsveen Bergen Sentrum
Epost
Telefon
Adresse: Christian Michelsensgt 6 B, Bergen
Capture

Thea Edland

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen
Epost
Telefon
Adresse: Allehelgens gate 2, 5016 Bergen
fd74b-a08fb-871aa-a7f47-acc02-161e5-f7aa3-328c9

André Høyholm

Aktiv Bergen Sentrum
Epost
Telefon
Adresse: Strandgaten 53, 5004 Bergen
4034835_1-zikhwb

Alice Slaatten

Proaktiv Eiendomsmegling
Epost
Telefon
Adresse: Christian Michelsensgt. 5 a, 5012 Bergen

Ved hjelp av vår tjeneste sørger vi for at du blir kontaktet av flere meglere i Bergen (opptil 3 stk). Da kan du enkelt orientere deg slik at du finner den rette. Din videre kontakt med aktuelle meglere er 100% uforpliktende.

Et utvalg av meglerkontorer i Bergen

PrivatMegleren

Vikebø & Jørgensen Bergen
Adresse: Allehelgens gate 2, 5016 Bergen
Epost - Nettside - Telefon

Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv Bergen Sentrum
Adresse: Strandgaten 53, 5004 Bergen
Epost - Nettside - Telefon

Slik fungerer det

Vi har gjort prosessen med å finne rett megler lettest mulig for deg. 

3 enkle steg

1. Fyll ut skjemaet

Svar på noen kjappe spørsmål om boligen din og hva du ønsker hjelp med. Det tar bare 1-2 minutter å fylle ut skjemaet.

2. Kontakt med meglere

Du settes i kontakt med dyktige eiendomsmeglere i eget område.

3. Velg det beste tilbudet

Sammenlign de uforpliktende tilbudene fra eiendomsmeglerne og vurder hvorvidt du ønsker å gå videre med en av dem.

Klar for å VURDERE MEGLERE?

Vi hjelper deg å skaffe tilbud direkte fra meglerne

Eiendomsmeglerfordeg.no setter deg i kontakt med de beste meglerne i ditt område. Tjenesten er gratis, enkel og helt uforpliktende

Få gratis tilbud fra flere meglere

Verdivurdering | Selge bolig | Selge hytte | Næring | Takstmann

Fyll ut et kort skjema hos vår samarbeidspartner Eiendomsmegler.no. Etter innsendt skjema vil du motta opptil 5 tilbud fra lokalkjente meglere i ditt område. Helt uforpliktende.