Vi sender kunder til ditt meglerkontor

Driver du et meglerkontor? Da kan vi sende deg personer i området ditt som ønsker å selge boligen sin akkurat nå.

Oppsummert

Du får handlingsklare boligselgere sendt rett til meglerkontoret ditt fra oss

Steg 1

Personer som ønsker å selge boligen sin tar kontakt med oss for å enklere finne den lokale eiendomsmegleren som er best egnet for deres boligsalg.  

Steg 2

Vi videreformidler umiddelbart denne henvendelsen til deres meglerkontor via e-post (eller et annet system om dere heller foretrekker det).

Steg 3

Dere tar kontakt med vedkommende og håndterer all dialog og prosess videre direkte som normalt.

Hva koster det?

Vi tar kun betalt pr. person (lead) vi faktisk sender til meglerkontoret ditt. Ingen oppstartsgebyrer, ingen bindingstid, ingen faste månedsgebyrer eller lignende. Får du ingen henvendelser til meglerkontoret ditt fra oss, betaler du heller ingenting.

Etter en måned er ferdig sender vi deg en rapport som viser alle personene vi har sendt dere den måneden. Etter du bekrefter at denne stemmer, sender vi faktura basert på dette.

Hva er prisen pr. henvendelse?

Ta kontakt så sender vi deg prisliste. Vi er opptatt av at det skal være lønnsomt for deg å få kunder fra oss. Derfor vil du for eksempel betale mindre for en person som vurderer å selge, og litt mer for en som helt sikkert skal selge. Lønnsomme samarbeid, for begge parter.

Hvem er dere?

Selskapet bak Eiendomsmeglerfordeg.no heter Kunder for deg AS. Vi har siden 2015 generert over 250 000 kunder til bedrifter i Norge ved hjelp av digital markedsføring. Vi har kontorer på Hadeland (i aluglass-bygget om du er lokalkjent..), og er i dag 5 ansatte.

Kontaktinfo

Bruk skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med oss, eller ta kontakt med bedriftsansvarlig André Mikalsen på andre@eiendomsmeglerfordeg.no eller mobil 917 63 602 – så tar vi en helt uforpliktende prat og blir litt bedre kjent.

André Mikalsen, bedriftsansvarlig

Få gratis tilbud fra flere meglere

Verdivurdering | Selge bolig | Selge hytte | Næring | Takstmann

Fyll ut et kort skjema hos vår samarbeidspartner Eiendomsmegler.no. Etter innsendt skjema vil du motta opptil 5 tilbud fra lokalkjente meglere i ditt område. Helt uforpliktende.